Wat schone lucht voor u kan betekenen

De Air Cleaner is in staat om vrijwel alle verontreinigingen uit uw binnenruimtes te filteren. Dit levert per situatie voordelen en winst voor de gebruiker op.

Sportschool

Door de intensieve inspanning van sportende bezoekers worden veel aerosolen geproduceerd, dit vergroot verspreiding van mogelijke ziekteverwekkers aanzienlijk. De Air Cleaner is met zijn plasmatechnologie in staat deze aerosolen onschadelijk te maken.

Kantoor

Permanent thuiswerken is voor lang niet alle medewerkers perfect. De PlasmaMade Air Cleaner maakt een veilig kantoor mogelijk, waardoor uw medewerkers weer de mogelijkheid krijgen om dagelijks op kantoor te kunnen werken.

Horeca

De horecasector zorgt altijd voor de perfecte omgevingom gasten te ontvangen. Onze Air Cleaner zorgt er voor dat de luchtkwaliteit in uw horecagelegenheid op perfect niveau wordt gebracht, zodat u zich kan focussen op het verzorgen en entertainen van uw gasten.

Detailhandel

De detailhandel is een branche waarin veel verschillende mensen gedurende de dag met elkaar in aanraking komen. De PlasmaMade Air Cleaner zorgt voor een veilig binnenklimaat voor al uw klanten, waardoor u grote aantallen klanten veilig binnen kunt laten.